Prijzen bij Flockit Flocktechniek

Elk object is anders. Daarom is het lastig een complete prijslijst te realiseren. Voor zowel in auto’s, andere voertuigen, interieurdelen als in het maritieme zijn er veel mogelijkheden om te flocken. Ook is het afhankelijk van hoe producten aangeleverd worden en of er veel of weinig voorbereidend werk nodig is.

Bent u benieuwd naar een prijs voor uw onderdelen of project, aarzel dan niet om contact op te nemen via info@ra-performance.nl of whatsapp op +31-643977091.

Voor een aantal onderdelen hebben wij hieronder een prijstabel samen gesteld. Prijzen genoemd zijn incl. BTW en verbruiksmateriaal.

Vaste prijzen:
– Kaal dashboard, het grote deel €145,-
– A-, B-, C-stijl kappen vanaf €50,- per 2
– Middenconsole vanaf €50,- per deel
– Deurpanelen vanaf €50,- per paneel
– Hemel small (2zitter) €225,-
– Hemel medium (golf MK2) €275,-
– Hemel large (station) €325,-
– Flock-on-flock logo’s vanaf €45,- per deel/kleur

Extra losse delen bij een dashboard kunnen meegenomen worden voor een meerprijs (dashboard vakjes, asbakken, teller behuizingen etc.). Prijzen zijn ook afhankelijk van hoeveel voorbewerking het deel nodig heeft. Denk aan het herstellen of kaal maken van een hemel, de hoeveelheid werk met afplakken er is en eventuele voorbehandeling bij ruwe materialen.

App of email ons gerust voor vragen!

Naast de tijd die we nodig hebben om delen te flocken, heeft het minimaal een droogtijd van 14u. Onderdelen wat geflocked word, moeten dus achtergelaten worden.